Skip to content
9 June 2010 / faiz7900

first time blogging


ehem ehem, test mic 1 2 3, weih xde sape2 nk start ke. mari la kte meriahkn lg blog nie, leh gak aku bce time aku bosan kt ofis tu..

wa pnye tmpt intern nun jauh kt tngkt 64, under department facilities & engineering.agak jakun la jgak tgk kt luar tngkap pemandangan kota kuala lumpur…hehehe,first week pn wa xbuat pape sbb sume staff busy ngan shut down platform.wa dok ngadap pc, bace e-book yg staf2 bg and yg paling best wa pnye SV introduced me as ank ‘pak tib’ … adoiyai,sogan melampau den,and i told u aaa this engineers sume pn kepala gila2 pnye.for the time being wa ddk kt dlm lbry je sbb sume cubicle da full, so mang sdap la layan internet xde org kacau.

2nd week ade few bdak intern from utp plak msk,kt wa pnye department
ade 3 org bdak bru,2 prmpuan & sorg laki.wa pn bdak bru gak tapi blagak cm da lame je,siap bleh ckp kt bdak bru “rilek la,xde ape pn” padahal first day wa pn nerves cm org gile.Yang bwk bdak2 baru nie tour 1 ofis, g makan sume ade sorg mamat ni nama dia anas(kawan 1 skola nody) betapa kecik nye dunia nie… :)

semalam,hari ni and esok ade exhibition kt convention centre and mecomb sime darby is one of the company yg join. so 3 hari ni dapat la jmp atiqah(sales engineer).semalam smpat la kte mkn bsama2 me,atiqa,nody,rose and diana(kwn bru atiqah,blagak xnk lunch ngan aku arini)…oklah,wa nk tdo da,da ngntuk esk nk bgn pg nk keje,nk bg anak bini makan lagi…. :) selamat malam

weih,sape dpt gaji dulu open table la,yang jauh2 tu trun la KL yer, trime kasih…

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 10 2010 12:44 am

    aku xde gaji.. so korang la kena blanjer aku!! yay!!!! early july aku dtg KL ye…hehe

    • nodee / Jun 10 2010 5:23 am

      aku seminggu 200 kat mkn, 200 kat train, 100 kat rumah sewa, 200 beli food stock, haaa terus tak cukup. paiz dok umah amma appa so die plg kaye. sume poww paizzz

      • missfilzah / Jun 10 2010 7:19 am

        wokeyyyyyyyy…paizzzzzzzzzz.. belanje!!!!

        • faiz / Jun 11 2010 8:02 pm

          mn leh aku blanje,aku ade rmai tanggungan,anak2 lagi nk bg mkn,nk beli pasir…..hehehe,abis da duit gaji sebulan.. :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: