Skip to content
10 June 2010 / miah

Cyberjaya or Putrajaya??


Kawang – kawang,aku akan pindah ke cyber ke putrajaya (x sure la pulok) start next month.Reasonsnya adalah (teng teng teng):

  • abg aku (big boss) yang suruh.die risau bile aku kata aku kene keje kat melaka sampai malam lalu takde transport utk pulang.
  • kalau kat sana nanti aku ada abg aku.plus menyewa dgn kakak aku yg baru jgk berkerja sbg cikgu taska.hikhikhik.
  • aku x boleh melawan cakap big boss nanti hidup tak berkat (padahal takde sape nak blanje makan bile hidup kat kl nun)

Untuk sementara aku akan cari keje part time kat alamanda (seperti yang big boss suruh jgk) maka jgnla terkejut kalau sapa2 pegi sana nanti

Setakat ni saja mampu aku tulis.skrg kena bergegas ke rumah kakak di jasin menjadi peneman die.hahahaha.laki die pegi blaja kat bangi.nanti ada update terbaru aku stori-mori kat sini je.malas ah nk tulis kat fesbuk.xde privacy (tuh dia stetment kekwat!)

p/s: muliana,sile update psl hidup anda

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. nodee / Jun 10 2010 9:54 am

    putrajaya dekat sikit dengan putra sentral. leh gi kolumpo :D tapi RM9.50 ahh mcm melaka-KL pulak kannn. boleh boleh ifran salu gi putrajaya nanti leh singgah jumpa awak skali kalau jumpa ifran hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: