Skip to content
11 June 2010 / nodee

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.


CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

CALLING FOR ATIQA SAPUAN, AINI LIYANA, ABDUL RASHID, ELINA ISA, MULIANA DAN WAN AHMAD SABIRIN.

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Jun 11 2010 12:40 pm

    haha jap aaaaaa ku dikelilingi ramai stafff xleh nak foya2!

    • nodee / Jun 11 2010 1:41 pm

      alahh kau wat draft kat Word konon konon macam tengah wat report pastu post kat m.wordpress.com doww tak obvious sangat bukak blog. berkesan dan dijamin selamat! percayelah hehehe.

      • missfilzah / Jun 11 2010 3:14 pm

        masalahnye nodee, word opis aku ni 2003 nye…cm no tu…hehe..tp aku nye opis x kesah..aku slamber badak je..siap mkcik tu tanye sape kamu…sbb nmpk gmbar kamu terpampang di page ini…hehe

      • lipsmooth / Jun 11 2010 5:08 pm

        work space aku cam kat skolah woo meja manager ngan lagi sorang staff dok sebelah2 je dala takde partition siotttt >,< kira kalau nak baring atas riba dorang pon leh haaa xde halangan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: