Skip to content
11 June 2010 / faiz7900

friday


Yeahhh, weekend is here, leh layan world cup sampai pagi.. :) korg support sape,aku mst la england kate lahir kt sn,tapi klau kalah support spain. This morning, ibu off to Beijing   for 4 days,holiday bersama rakan2,so tinggal lah kami yg bujang2 utk menguruskan rumah,hehehe.esok nk kena angkut barang pindah umah dekat2 selayang,currently rumah tgh renovate.Ari ahad nk tman kekasih hati pegi Melaka,ade urusan seri paduka plak.ade sape2 nk follow,xrindu Melaka ke. Dapat laksa jonker ngan airasam boiii sedapnye,jgn jeles NODY,hehehe….

So ari nie xde buat ape,sambung task semalam je,pening tgk drawing pastu kena list kn tag number instrument2 dlm drawing tu,da la bnyk nk mampos,alamatnye kne bwk smp mnggu depan la bru siap. Pastu sangat jeles sbb ade org tu bleh blk kol 12.30,xaci wooo,da la mkn kt tngkt 2,aku xde duit nk mkn mahal2…hehehehehe,kla nk g tgk world cup,chowww…  :)

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Jun 12 2010 10:03 am

    oioi ku pon nak g melaka ariniiii jom g swimming jom esok!

  2. nodee / Jun 12 2010 10:19 pm

    kuajaq. oi mintak resepi asam boi kat pakcik tu aku nak wat kat umahh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: