Skip to content
11 June 2010 / nodee

kau datang tanpa diundang.


company ni hari jumaat casual dress-code and kerja half day je. 12.30 dah boleh balik. sila jeles. harini aku kibarkan bendera merah. demmit tak bawak pampers. haritu penat pakai pampers tamau pulak keluarrrr kannn.

nasib baik klcc banyak pharmacy :P

p/s: pijah aku baru nak buat post camne nak tukar profile pic hehe. tapi aku taleh guna kuota sekarang. kamu try godek godek dulu menu kat wp tu. aku jumpa post ni kat forum:

Go to your Dashboard, then to Users->My Profile and on the right-hand side you’ll see a place to upload the avatar. Or you can use a Gravatar.
http://en.gravatar.com/

try ah kot kot dapat.

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 11 2010 12:32 pm

    aku dah jmpe dah..td dah godek2… tp aku x nk la avatar semua ni…tgh cari gmbar paling ayu yg leh aku upload…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: