Skip to content
11 June 2010 / miah

tak tau tukar gambar.dah change kat grav…


tak tau tukar gambar.dah change kat gravatar tp still gambar alien jgk kluar.ish3

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. miah87 / Jun 11 2010 10:06 pm

    dah tukar da :D

  2. Anonymous / Jun 11 2010 11:56 pm

    wey aku tak pandai ape2. hahahahahah

    • Anonymous / Jun 11 2010 11:57 pm

      eyyy ni aku la mulianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      • Anonymous / Jun 12 2010 12:01 am

        kaw hado aku reply diri sendiri? takpela. aku rasa dlm byk2 hidup aku la paling bongek sekali.. hahaha. dengan ini pengakuan xklusif:

        1. Asalnya aku nak part time je kat laksa shack (terkejot tak??)
        2. tibe2 bos suh aku masuk full time. aku pon belasah je. tadek buat ape pon kan bulan ni.
        3. di hari ketiga bekerja.. (eh kalau aku ngumpat ni bos aku google bley baca tak?)

        jawab soklan tu dulu baru sambung citer hahahahahahhahaha

      • nodee / Jun 12 2010 12:09 am

        mulianaaaaaaa register kat wordpress.com pastu pilih “Just a username” pastu nanti da reg bagitau aku email kamu aku add jadi author kayyy. lepas tu boleh update banyak banyak pasal pengalaman jual laksa hakhak

        • mulan / Jun 14 2010 1:51 pm

          hushhhhhhhhh mmg byk pengalaman. tapi blog ni bley dibaca dr luar kan. maka kena pakai bukan nama sbnr. nanti yer~ hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: