Skip to content
12 June 2010 / nodee

pantry.


P6100356 by n O D s.

cubicle aku. cubicle bentuk mcm ‘ ] ‘ tapi tak amik gamba belah satu lagi sbb semak hakhak

P6100363 by n O D s.

dalam cabinet ni dia stock up jajan jajan. rasa nak curik je sepapan susu bukan dorang perasan pun kot.

P6100362 by n O D s.

oven and toaster tak pernah guna lagi. pasni boleh ah tapau lauk semalam panaskan sini je.

P6100360 by n O D s.

separuh dari pantry

P6100358 by n O D s.

haaa meriahh kan warna warnii kat pintu lagi sebelah ice maker je kot tak byk sgt bnda. gambar susu kat bawah tak sempat amik sbb ada org lalu malu la ai kalau dorang nmpk ai amik gamba peti es hikhik.

P6100366 by n O D s.

haiii korangggggggg. tembam kan aku 63kg hokayy skrg :D

ok upload gamba korang kat opis lakkk!!

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. miah / Jun 12 2010 12:07 pm

    pantry anda sangat heaven! >.<

    • rchidzserena / Jun 12 2010 12:55 pm

      cantik pantry..nnt kite try amik gmbr pantry ofis kite plak..:D..tp xde apa2 pon:D

  2. nodee / Jun 12 2010 10:16 pm

    hehe jarang je gi pantry. sbb kalau kerap minum, kerap kencing. mls ah gi toilet jaoh. pagi pagi gi isi air masak and amek air susu je hehe tak penah lagi amik air tin sbb tau tak abis. nanti nak curik bawak balik ah. rased amek la gamba opis nak tgkk

  3. mulan / Jun 14 2010 1:49 pm

    patut la 63 kg.. hehehehehehehehhehehehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: