Skip to content
14 June 2010 / lipsmooth

Gud morning kawan2.ku baru sampai dari m…


Gud morning kawan2.ku baru sampai dari melaka kol 10 tadi.ku amik bas kol 7 sempat siott sampai ofis kol 10!

Anyway,pagi tadi wifi xda connection.so ku cakapla kat SV aku nak restart router. Die cakap takyah2 tunggu technician sampai dulu.ok takpe kitorang mintakla tolong lagi sorang technician tengokkan.

Tapi instead of restart router,dia g bege2 (sebut: bay-grr) laptop kitorang.as if laptop weols yang problematic.siap buat ip address lagi. >.< last2 lagi sorang technician datang restart router sajo.

Napa dia nak insist laptop kitorang yang xreti connect tenet? napa xnak tekan button on off kat router tu? Napa xnak try restart router dulu baru try troubleshoot laptop weolsss? why waste 10 minutes of my precious time specially allocated for cafe world? WHYYYYYY????

Aritu azmir download cite 'the road' viggo mortensen @ aragorn blakon beshh woo ke korang da tengok? G aa donlod plis? Tapi u guys shud watch 'unthinkable' (samuel l jackson ngan minah the matrix ngan mamat superman returns) 1st baru tgk the road ok? Ada kesinambungan siotttt heheh

Oh by the way rabu-sabtu ni saya mahu pegi vietnam dengan familia. ada sapa2 nak kirim kain baju raya? :D

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 14 2010 2:08 pm

    haha..biase la tu…aku pn ade kes lbey kurang kt sini…biase la..kite ni bdak baru belajar, mmg xde sape nk dgr ckp kite…haish…nways horns, pas ni ade subjek lg ke?

    • lipsmooth / Jun 15 2010 10:06 am

      xde dahhh. ke ade subjek lagi yang aku tatau aku kene amik?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: