Skip to content
14 June 2010 / missfilzah

last day


hari ni last day aku kt unit ni.. (webSTAR).. esok aku pegi unit lain plak..unit lain tu depan unit aku skarang ni je..hehe..esok aku pergi CICC..menatang ape CICC ni pn aku x tau…tggu dan lihat je la…

nways, aku ade 11 unit dlm jadual aku ni yg perlu aku attend sepanjang 4 bulan intership ni… bnyk kan? hehe…

x sabar nk tggu kol 530pm..x sabar nk blk…

eh lupe nk ckp..aku hari2 pergi n balik kerja ayah aku hntr n amek.. best woo.. jimat duet tambang aku..eleh kalo tmbang x smpai 2 ringgit pn..kedekot gler aku.. walhal sbenarnye x tau nk naek bas cm ne…x tau kol bape x tau nk tggu kt ne.. (ecececece…walhal aku takot make up aku cair kalo naik bas..panas woo..)

lg sejam nk blk..yay!! kpd nodee dan bb dan sape2 ;a yg kerja lbey dr waktu tu, SELAMAT BERKERJA!!!!

nodee, pos sini sket air 100 plus kt pantry kamu tu..mcm sedap je..hehe….pantry aku ade air masak je…:D

Advertisements

8 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Jun 15 2010 10:07 am

    11 unit tu unit2 ape?

    • missfilzah / Jun 15 2010 11:00 am

      kau nk uni ape?? unit beruniform unit pencegah rasuah, semua ade.. hehe…die cm department la yang oi…

      • lipsmooth / Jun 15 2010 11:13 am

        haha ye laa maksud aku unit gapo? unit mencabut kabel ke, memasang kabel ke, memprint bill ke gitu haha

        • missfilzah / Jun 15 2010 11:16 am

          o0o0o0… mcm2 weh… unit key in data, jawab telepon..awal2 ni aku bnyk buat kerja opis..masuk 2nd month nnti aku buat kerja luar la…psl kabel semua la..so, pas ni aku bertambah itam la…pastu last month nnti aku masuk opis blk..buat data2 bagai la..cm tu la secara genereal….

          • lipsmooth / Jun 15 2010 12:37 pm

            hakhakhak ku pon sambil update website sambil angkat tepon. gelabah oke bile orang tanye psal invoice laa pasal produk laaa aku slalu pas kat org lain je hahaha

            • missfilzah / Jun 15 2010 12:44 pm

              hahaha..same la kite..rase2 leh jwb, jwb la..kalo x tau pape, mmg pas kt org lain je la kot…hehe…
              lg2 kalo omputih telepon..hehe

    • nodee / Jun 15 2010 11:57 am

      pijah nanti aku curik sebijik dua untuk kaw. aritu aku nampak akak receptionist amik sampai 3 tin hokayyy bawak balik hakhakhak

      • missfilzah / Jun 15 2010 12:02 pm

        hahaha..ckp ngn kakak receptionist tu len kali bwk beg plastik tros.. leh amek bnyk sket..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: