Skip to content
14 June 2010 / nodee

rutin harian.


selamat pagi kawan kawan. harini rasa macam nak cerita pasal rutin harian. sebab hari hari aku buat benda yang EXACTLY the same. aku nak cerita ahh betapa mundane nya rutinku.

set alarm 5.45AM golek golek dulu bangun mandi pukul 6.00AM, sebelum mandi masak air. siap siap semua, pukul 6.40AM gerak pi stesen KTM abang lan hantar. pukul 6.54AM train tiba. setiap hari, akan masuk gerabak pertama, pintu nombor 3. sebab ifran kasi seat dia kat aku hehe. ifran akan duduk sebelah budak budak kolej so bila stesen subang, depa semua turun. so ifran duduk sebelah aku kat stesen subang. lepas tu aku tido sampai 7.59AM dalam train.

8AM sampai KL Sentral, berpisah haluan dengan ifran, 8.15AM sampai KLCC. Masuk office, on computer. pegi toilet buang air, pastu singgah pantry amik susu and isi air masak. (aku buat ni tiap hari ikut turutan yang sama) baca TheStar Online, tengok e-bay, login gmail. kalau korang on gmail tiap hari aku kompem online ah dari 9AM-6PM hehe.

Dalam 12.15PM pergi lunch. balik dari lunch check facebook sat. lepas tu draft blog post untuk dipublish petang nanti. pukul 3.15PM naik tingkat 27 pi surau. pukul 4PM baru naik opis. buat buat VB. pukul 5PM dah start baca baca wikipedia or surf surf tengok google images ikan piranha makan manusia etc. pukul 6PM dah kemas kemas barang.

6.15PM saya gerak ke stesen. kadang kadang jumpa ifran kat Kerinchi, kadang kadang Sentral. lepas tu gerak balik sama. sampai rumah seawal 8.30PM. tapi selalunya dalam 9PM ke atas la baru sampai. yknowww la servis KTM macam tayikkk kannn most of the timeee.

korang pulak bagaimana?

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 14 2010 9:31 am

    arghhh..jeles sungguh dgn kamu dpt jmpe ifran setiap hari!!!!~ aku nk jmpe abe jgak!!!!!

    • nodee / Jun 14 2010 11:03 am

      hehehe ala kasi can ar kat aku pijah. aku punya masa bersama ifran selama kami berkasih ni, kalau ditambah tambah rasenye tetappp taleh celen masa bersama kau ngn sabirin hehehe. lagi kerap jumpa bofren lagi cepat rindu ahh payah nii hehe.

      • missfilzah / Jun 14 2010 11:25 am

        hehehe… seksa gak cinta jarak jauh ni kan… aduiiiii

  2. mulan / Jun 14 2010 1:48 pm

    Hari ni terjumpa shalin zulkifli kat tempat bowling mitc tu. die bawak rotan. terkejut mek. ala-ala mas idayu sgt.

    • lipsmooth / Jun 14 2010 2:00 pm

      nak rotan sape siott??

    • missfilzah / Jun 14 2010 2:06 pm

      wess mulan…mu buat ape kt boling?? amboi..enjoy sakan… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: