Skip to content
15 June 2010 / nodee

bowling.


tadi manager X tanya aku main bowling ke tak? aku macam nak je la jawab hofkosss ai main bowling. melaka ada internesyel bowlplex kot kan. tapi since mungkin dia merujuk kepada “terer main bowling ke tak” aku pun geleng geleng aje la. pastu dia cakap “ai nak cari partner la tak ada partner” pastu aku cakap “ish kalau ai jadi partner mesti kompem kalah”

haaa pessimism alert pessimism alert.

dia cakap ala its not about terer main ke tak. just enjoy je. kan sudah malu disitu. pessimistik beno. macam la nak bertanding wakil negara kan? ish mesti dia dah ada impression aku ni seorang yang tamau try benda baru, cepat givap, low self-esteem, pessimist. haaa kalau betul la dia rasa mcm tu, mmg tepat sunggoh la sbenanye. ish kalau la aku terer sikittt je bowling lama dah aku tayang muka join diorang main bowl. leh tambah cabang networking.

sabirin, paiz, rased, bak sikit korang punya skill lempaq bola boling. kesian aku ni ha asek masuk longkang aje.

Advertisements

5 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 15 2010 4:34 pm

    arghhh. benci nodee 3 menet sbb mensyen bowling kt melaka…aku rindu nk men boling kt situ!!!!

  2. nodee / Jun 15 2010 4:36 pm

    HAHAHAHA jom ah kite gi weekend ni MIBC. balik hari :P

    • missfilzah / Jun 15 2010 4:39 pm

      mati la..semata2 kan..kalo terer cm shalin zulkifli lain la cerita kan… hehe

  3. lipsmooth / Jun 15 2010 6:40 pm

    tah tah dia nak ngorat kawww sebab tu dia beria2 kasi semangat main boling tanpa kira tereris atau nggakkkk haaaaa :D :D

  4. puterikatak00 / Jun 19 2010 12:18 pm

    aku nampak shalin zulkifli bawak rotan time sukma. nak dapatkan khidmat dia?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: