Skip to content
15 June 2010 / Eleen

cmna nk letak gambar??? x blh punnnn


cmna nk letak gambar??? x blh punnnn

Advertisements

8 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 15 2010 4:43 pm

    tu je elle?? hehehe je?? cepat la tulis sesuatu..aku boring nk mati ni..nk bace nukilan2 korang semua…agar terubat hati yg boring ni…

    • eldaqua / Jun 15 2010 4:45 pm

      dh edit la pijah.. tue kita tanya cmna nk letak gambar hahaha

  2. nodee / Jun 15 2010 4:45 pm

    HAHAHA takat satu ayat macam ni elle baik SMS aku je :P

    elle gi kat dashboard, belah atas kanan, tekan nama awk. pastu tekan upload gravatar.

    • eldaqua / Jun 15 2010 4:47 pm

      hahahahhaha sini free :P
      oh nnti gambar tue kuar kt new post x? nk letak kt new post

      • nodee / Jun 15 2010 4:53 pm

        ohh nak letak gambar dalam entry eh. masa awak tulis entry ni kan ada logo mcm gambar, video etc kat kotak tulis ni. tekan logo gambar.

        • eldaqua / Jun 15 2010 4:55 pm

          dh tekan dh upload tp x kuar pun nodee

          • nodee / Jun 15 2010 4:59 pm

            alaaa. camni la. ape kate awk upload kat fb. pastu dari fb tu kan, awk tekan gamba tu, drag terus masuk dalam kotak untuk post entry baru. lagi sng hehe. kite salu wat camtu. drag dari flickr sbb kita upload gambar kat flickr. cuba awk try.

          • missfilzah / Jun 15 2010 5:02 pm

            wah!!!! x sabar nye nk tggu entry ellina!!! ade gmbar2 gitewwww

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: