Skip to content
15 June 2010 / lipsmooth

kalau aku pakai head phone masa keje cam…


kalau aku pakai head phone masa keje cam poyo sangat ke aa? ku rindu aa nak dengar lagu hindustannn lagu nari sumeee asyik dengar lagu omputih jee plus mamat sebelah ni suke pasang lagu cing cong aa rimasss >,<

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 15 2010 11:19 am

    pakai je..selamber je…kalo aku x rela nk dgr lagu cing cong cing cong tu,,, hehe

    • lipsmooth / Jun 15 2010 12:34 pm

      kannnn ntah lagu rock cing cong mana tah dia donlod. ke dia nak impress manager ngan staff lain walaupun dia melayu dia leh dengar lagu cine?

  2. nodee / Jun 15 2010 11:54 am

    weh aku pun nak sgttt bawak headphone wehhh opis ni sunyi beno ngntok aku dibuatnyeee. boss aku pagi pagi dengan soprano hikhik tu je musik yg aku penah dgr kat sini.

    • lipsmooth / Jun 15 2010 12:35 pm

      tu aa tapi ku segan nak pakai ku punye yang bagak tu hakhakhak yang kecik skit tadak ka nak cocok kat laptop ni cam earfon?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: