Skip to content
15 June 2010 / missfilzah

tolong tolong


aku boring nak matiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!~ x tau nk buat ape!!!~ x suke nye menunggu kol 530 dtg…
abes segala blog aku dah abis bace..abis semua org aku dah stalk..abis google dah name aku….semua aku dah buat..tp x smpai2 lg 5.30 ptg ni..

lbey baik la buat kerja then x sedar, “eh dah kol 5.30″… dr x buat pape n dok tgk je jarum jam tu..apsal la x gerak2 jarum ni..haishhhhhhhhhhh

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. nodee / Jun 15 2010 4:45 pm

    surf ah ebay pijah. aku kalau surf ebay 10 jam pun tak cukup hehe

    • missfilzah / Jun 15 2010 4:50 pm

      o0o0o0..best jgak tu…tp nnti kalo aku terase nk beli cm ne?? aaaaaa…. duet xde..aaaaaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: