Skip to content
16 June 2010 / missfilzah

cuti lagi


dan staff2 kt unit yg spatutnye aku duduk skarang ni cuti lagi semuanye.. unit baru tu (CICC) tu ade 3 staff.. n semuanye cuti hari ni..x sihat lg kot…

dan aku akan boring gle bab* lg ari ni…!!!!!!

ala..ari ni x drive sndiri plak..abah hntr td.. kalo x, serius aku nk lari balik mase lunch nnti… ptg nnti aku suruh la kwn aku tlg punch kn aku…aaaaaaaaaaa

skarang baru kol 9.33am, dan aku dh habis bace segala blog!!! DAMN la….

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. nodee / Jun 16 2010 5:01 pm

    HEHEHE APE KAW BUAT ARINI PIJAH

    • missfilzah / Jun 17 2010 8:34 am

      aku buat research utk pertunangan dan wedding..tgk baju, hntaran, kek, kad… hahaha..gatal x aku? gatal x???

      • nodee / Jun 17 2010 2:55 pm

        hehe menarikkkkkk. aku nak gak tapi sekarang susah ahh segan kalau colleagues nampak. dorang sume tekur bekerjaaa.

  2. lipsmooth / Jun 17 2010 1:52 pm

    pija kalau kaw bosan kaw jagekanla cafe world aku nak tak?? Aku segan nak main kat opis manager dok sebelah aku je,aku main pagi2 je sbb manager masuk lmbt ;(((

    • missfilzah / Jun 17 2010 2:02 pm

      facebook kena block yang oi… :P

  3. puterikatak00 / Jun 19 2010 8:11 pm

    wow. keje tm la nanti. ley cuti selalu. (pastu curi kuar uruskan bisnes wedding planner)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: