Skip to content
16 June 2010 / nodee

patut tak?


aku rasa orang IT dept. mungkin boleh baca la blog ni sebab harini dia dah start block m.wordpress.com wahahahaha. kalau private, boleh gossip gossip dan letak gambar lucah rased byk byk kat sini. kita benarkan untuk members only. maka siapa nak baca kena register jadi member dulu. haa, baru boleh tapis stalker stalker (cheh mcm la ada yg lain kecuali lina).

apa kata anda?

Advertisements

5 Comments

Leave a Comment
  1. eldaqua / Jun 16 2010 5:26 pm

    saya setuju kita private kannnn blh ngumpat2 hahahahha
    astaghfirullahhh.. :P

    • nodee / Jun 16 2010 5:33 pm

      wahahhaa saye pun ade rase begitu juge wahahha :P

    • missfilzah / Jun 17 2010 8:32 am

      astaghfirullah elle… tp btol jgak woo..ari tu ade kakak kt opis ni dh skodeng blog ni wooo..x best la..x leh ngumpat..kite2 dan org2 terpilih je boleh bace blog ni.. hehe…

  2. lipsmooth / Jun 17 2010 1:48 pm

    a’ahkan ntah2 spnjg ketiadaan aku mamat tu bukak blog ni pastu baca aku ngumpat pasal lagu cingcong die omaigud jum private jum

    • missfilzah / Jun 17 2010 2:02 pm

      hahaha..ala..kalo mamat tu bace pn xpe..sure die suke sbb at least ade org amek tau psl die..kire cm concern la… pas ni sure die main lagu cingcong tu lg kuat..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: