Skip to content
22 June 2010 / miah

CIKGU BIG DAH JADI ACTING DEAN FET!


gempak tak tajuk post?hahahaha.

aku baru gi jumpa cikgu td.terkejut tgk kat bilik die yg kat fet office tu nama you ah heng.jenguk kepala sket.mmg you ah heng pun.tak boleh jadi ni.gi tanya kat kakak kerani tu.die tunjuk bilik cikgu kat bilik dean.terkejut la iols sambil buat muka macam ni :-o

nak masuk pun bukan main susah lagi.siap ada seketeri.hahahahha.tak leh blah yang ni.aku tunggu kat luar sbb sblm tu da ada org kat dalam jumpe cikgu.then bile org tu kluar aku nak redah masuk je skali seketeri die tanya “Nak jumpa Dr.Rosli ke?”.aku ternganga je la kat situ.kena tunggu dia bagitau dr.big dulu baru boleh masuk weyy.cikgu da tersengih-sengih kat dalam tengok muka aku macam jakun.hehehehe.

btw muliana,cikgu tanya kau (anak murid kesayangan).maka aku tercerita la pasal hal H**W** tu.jangan marah aku tauu >.<.maka, apa lagi rakan2.gi la wish cikgu kat fesbuk.suh dia blanje makan :D

Advertisements

3 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 22 2010 11:29 pm

    mesti korang sebagai anak-anak kesayangan sgt la bergembira dan berbangga..wahhhh

    • rchidserena / Jun 23 2010 7:27 am

      kan?go cikgu big!!!!bangga sket la org melayu da duduk di sittew!bley?

  2. puterikatak00 / Jun 28 2010 11:32 am

    haa aku mcm nak jumpa dia la. hr tu aku nampak surat pujian utk sherawati. ces ces ces. aku nak jugak. sekrg pangkat lagi tinggi mesti lagi senang aku nak bodek. kehkehkeh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: