Skip to content
23 June 2010 / missfilzah

cadangan


saya ada satu cadangan, ape kate, semua org WAJIB amek gmbar dressing die pegi keja hari-hari..pastu post kt sini..baru la semua org update blog..ape kata anda??
nodee: aku nk buat poll tp x reti…haha…

dan jgn lupe utk SMS caci maki anda tidak hanya pd atiqah, tp juga kpd wan ahmad sabirin..

and aah la..apsal la Faiz dah senyap ni??? btol la nodee..ku rase faiz saje nk nyorok la…dah dpt duet riban riban…

woi faiz, beri-beri ada…guna la utk hapdet belog..xde alasan!!!!

Advertisements

3 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Jun 23 2010 1:18 pm

    baju ai tak cantik yu. ai malu

  2. nodee / Jun 23 2010 4:39 pm

    aku sokong sangattt. tapi kalau tiap hari tu macam membebankan sikit arr. agak susah dilaksanakan. apa kata, kita upload satu hari seminggu. let say kita pilih hari Rabu? so tiap hari rabu semua orang upload satu gambar tak kisah la hari apa punya gambar tapi recent picture la.

    • missfilzah / Jun 24 2010 8:40 am

      ok2…deal..seminggu sekali..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: