Skip to content
23 June 2010 / faiz7900

lame da update


Dah lame aku x update blog nie,busy la kate kn,hehehe. Yerla balik2 keje je da letih, mandi2 pastu tros tido. Mnggu ni masuk la mnggu ke 4 internship kite yer rakan2, skarang aku kne update dorg pnye alarm system and setting, bnyak gak keje tapi dari xde buat pape kn. Aku suke bile ade meeting ke presentation dr vendor ke, sbb dapat makan free,hehehe. Lunch time hari nie ade lunch & learn pasal preventive maintenance, dapat la makan free, tapi aku tetap lapa gak pas abis presentation aku trun g beli bee hoon. Smlm plak aku join training gune MAXIMO, nie dorg pnye system utk beli & maintain equipment dorg. Best gak tgk staff2 nie beli equipment smpai berjuta-juta,rs cm nk songlap skit je duit tu. :P.
Last Wednesday after keje g tgk wayang ngn atiq citer karate kid,layan gak cter dia. Arini plak nk g tgk cter Prince of Persia,da lame aku nk tgk cter ni tapi tak gak sempat2. Banyak lagi movie nk catch up nie, so every Wednesday g tgk wayang la,murah skit.Rase mcm da lame tak tgk wayang ngn korg sume..  Last weekend ari ahad,me,atiq and 2 org cousin dia g lepak kt putrajaya,amik2 gamba,best woo lepak sane,xramai orang. Nnt aku upload yer gambar2,tnggu amik kt atiq. Sekarang ngah xde duit so kena la melepak tmpat2 yg tak gune duit,hehehe. Okay guys,go to go,sambung wat keje. 

p/s: Cik aini liyana,g holiday xkn xde souvenir kot….. :P

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. rchidzserena / Jun 23 2010 3:20 pm

    hye 7900,i miss youlaaa:(

  2. nodee / Jun 23 2010 4:36 pm

    chisssssss tengok wyang tak ajakkkk canii aaaaa

  3. missfilzah / Jun 24 2010 8:40 am

    aku jeles la ngn korang semua yg pasangan dekat2 ni…aaaaaaaaaaaa..aku dh x jmpe kekaseh hati sebulan lbey dahhh….aaaaaaaaaaaa….

    • lipsmooth / Jun 24 2010 10:33 am

      aku ponnnn rindu azrimmm :(( nak webcam pon tenet xsambung lg kat umah >,<

  4. lipsmooth / Jun 24 2010 10:34 am

    adeee banyak i beliiiii tapi utk ai laaa heeeheeeheee :D

    • puterikatak00 / Jun 28 2010 11:26 am

      like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: