Skip to content
23 June 2010 / nodee

selamat pagi 18th day!


selamat pagi kawan kawan. selamat pagi rasedah yang awal dan pijah yang masuk longkang tabahkan hatimu, tebalkan pipimu. sesungguhnya tiada yang lebih memalukan daripada kejadian kentut kuat di dalam office yang sunyi DUA KALI berderet. apa khabar semua? aini liyana bila nak upload gamba gamba mamat hocinmin yang meliurkan? yang tak liur tapis ok tak payah upload. pijah gamba kau ngan muliana comel gila mcm budak sekolah. faiz senyap je sekarang ni. da tak lunch ngan aku. mesti da dapat elaun seribu (RM1000) dia dari Carigali X. tu sebab tu takut aku pow. kawan kawan ape lagi moh kita ke KLCC pow abang paiz kite. harini aku nak bayar hutang kat dia. so bertambah la kaya kan. tolong la pow dia weh. miah, harini nak call Dr. Big tanya pasal credit transfer bahasa melayu SPM. matila kalau tak dapat transfer takkan aku nak stay satu sem amik Bahasa Kebangsaan? mukadimah panggilan hari ini harusla ucapan tahniah sebab jadi Dean hehe kasi lembut sikit hati. kalau tak berjaya aku heret miah ngan mulan sekali masuk bilik.

saya juga ingin melaporkan bahawa atiqah semakin slim. dia cakap berat turun tiga kilo. sekarang atiqah da boleh muat jeans Levi’s yang beliau beli 3 tahun lepas (kot). sile SMS atiqah kata kata tahniah lepas tu diikuti dengan kata kata caci maki sebab tak sudi join kita kita di sini. harini aku pakai baju kurung selebet yang beli masa tingkatan 2 dulu (2001). hah. hamik kau tak perlu gosok gosok baju bagai. walaupun mak nampak macam entry clerk, mak tak kisah janji celah kangkang berangin selesa dan mudah. kesimpulan untuk entry hari ini adalah, PATUT LA SEMUA LAKI TAK NAK NGORAT AKU KAT SEKOLAH DULU UMOR BARU 14 BADAN DAH BESAR MCM NIIII?

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Jun 23 2010 10:12 am

    hahahaha… slalu nye kalo umur 14 tahun badan dah mcm’tu’, dah besar sket, ala2 umur 16 thn, sure dah jd model… tggi molek..berat molek..apsal ko x jd model weh?? kimora dulu mase high school semua org x nk kwn ngn die sbb die tggi n berat sket..tp skang ni..hamek ko..kaya raya dah…

    ko dah cantek gebu yang..apsal x jd model weh?? victoria secret at least?

    • nodee / Jun 23 2010 4:41 pm

      MODEEEL? ape kau ingat bontot aku ni muatttt baju baju model normaaal? victoria secret mesti suke aku. tetek flat ahahahaha. mesti die suke kau jugak. ahahahaha lagi.

      • missfilzah / Jun 24 2010 8:41 am

        hahahah…. rased pn flat jgak…so, die pn boleh ye?? :p

        • Anonymous / Jun 25 2010 5:55 pm

          layak tanpa saringan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: