Skip to content
29 June 2010 / missfilzah

phewww


alo rakan-rakan…ari ni aku ponteng kerja..smalam pn same sbenarnye..tp smalam aku kt ofis smpai kol 12 je..pastu aku cabot… kol 530 aku blk ofis utk punch card je…huahuahuahuahuahau

atas sebab ape?? bukan disebabkan abe dtg meminang ke ape ke…
ibunda tersayamg kena admit kt Kuantan Medical Centre dr ari ahad.. sakitnya? mula2 diarrhea,pastu melarat2 smpai lembik2 badan…tp result doc kate xde pape.. (haih…ingt ke aku nk dpt adik ke ape kan…haha)

so, sbg anak solehah, aku kena la jage mak aku kan..walhal sbb nk merayap kt berjaya megamall yg btol2 sebelah KMC tu..2 langkah je jarak nye..pastu boleh lg dgn selamber ayam nye aku amek kad mak aku buat gi shopping…heheh(tp aku dah mntak izin tau…) dgn alasan, nk beli buah buahan n fish burger utk ibu…walhal………… berat tangan aku shopping..ngeh ngeh…

satu keistimewaan intern kt TM ni, supervisor n makcik2 staf lain x de hal nye ko nk merayap mane2..asal bg tau je…hehe..tu yg best…

ha…jap lg aku nk buat satu pos berpassword la..nk story sket psl tempat intern….hehe…ok la rakan2…daaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: