Skip to content
30 June 2010 / puterikatak00

aku tak ready nak convo tahun ni.


aku tak ready nak convo tahun ni.

Advertisements

5 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Jun 30 2010 10:57 pm

    napaaaaaaaaaaaaaaa? aku siap da pk nak pakai baju apeee haaa walhal bukan aku convo, aku nak tengok orang convo hahaha :D

  2. puterikatak00 / Jul 1 2010 12:52 am

    aku tak pk baju lagi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. miah / Jul 1 2010 10:29 am

    sama la.bole tak nak postponed next year?unless mmu bagi duit refund balik tp tu impossible sbb diorg akan bg lps convo :|

  4. puterikatak00 / Jul 1 2010 4:52 pm

    miah jom tanye cekgu.

  5. nodee cun / Jul 3 2010 12:25 pm

    uols. taknak grad bagi ah aku weh. aku tolong naik untuk uols ahahha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: