Skip to content
30 June 2010 / miah

aku tau aku tak layak


Lokasi : UM
Sekarang tgh break 5 minit.Maka aku akan taip laju2 dan sependek yang mungkin.

1.Baru pindah putrajaya ari ahad lepas.
2.Aku join jobcamp huawei tu tp kat UM.klas start isnin.ko boleh bayang ahad sampai isnin terus start klas?
3.hari2 travel 4jam sehari pegi balik.
4.da pandai naik public transport dari putrajaya-um setelah beberapa kali sesat.bangga!
5.aku tau dari dulu aku tak suka tele tapi ntah kenapa aku join jobcamp ni.mungkin tawaran allowance mengaburkan mata?
6.macam mana kalau keje kat tm nanti? =.=

Advertisements

4 Comments

Leave a Comment
  1. nodee / Jun 30 2010 4:15 pm

    kalau gaji huawei 3k takyah keja tm ahhhh miahh HAHA.

  2. puterikatak00 / Jun 30 2010 9:17 pm

    miah. cam biase kite atur strategi. kan tan su ee ade. hehehehe. u got what l mean a? aku ade boris woooooooooooooooooooo first day je, trainer dah suke die. dia boley jawab semua soklan. satu kelas stress dgn dia. aku lagilah stress sebab duduk sebelah dia. tapi bila pk positif. kita akan end up spt php. now u got a what l mean? hehehehe kalau bijak atur strategi nanti kau pon bley pegi china :D

  3. miah / Jul 1 2010 9:33 am

    mulan : aku tau aku tau!macam cikgu baju kuning kau.hikhikhik.tp diorg da kata awal2 pointer kena 3 above.mmg xde harapan la aku.tp x kisah sgt kot.oh btw,aku mmg suh su ee ngaja aku kalau x paham.especially blaja linux tu :|

    nodee : huawei nak ke hire?hahahahaha

  4. nodee cun / Jul 3 2010 12:27 pm

    kau buat buat banyak tanye dan muke konpiden abis pastu campur slang slang omputeh sikit. Mur9hy 0il amik budak baru macam tu hehehhe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: