Skip to content
30 June 2010 / rchidzserena

cutoff


hye kawan2..dr td nk update tp x sempat…shit betul..penatlah today…arineh je kene lik lmbt ok..sbb company cutoff…gedik nk melayan kerenah operator yg ngada2 dtg claim OT last minit..kalau ygf dtg claim muka hensem xper..hahahahha…serius pening..tgh2 pening,kene plk panggil g meeting..damn it!xtaw buat apa,aku bawak je sehelai kertas dgn pen..hahahaha…tgk2 meeeting dgn boss2 besar la plak>..<..pasal weekend nye OT and aku ke jot down every data..bengong tul…ku rse compnay ni ade masalah la sbb certain projek diorg cm ade limitation je tuk OT..hahahaa

anyway,arini jugak aku belajar how to push the GM to approve certain things immediately since the OT for this week nye plan die x approve2 dr smlm aku hantar..maka dgn berdebarnya aku hantar sekali lg emel tuh arineh and x smpi 5 minit tadaaaaaaaaaa…da approve!

ok..arineh aku busy bereskan OT dgn layan kerenah makhluk gila gaji…mcm haku ni x kisah sgt sbb elaun tetap la 350 sajoo:(….oklaaa..nk tido lik..skrg bru kul 245 pagi..aku tersedar uolss:(

Advertisements

One Comment

Leave a Comment
  1. nodee cun / Jul 3 2010 1:46 pm

    awak jadi sekretariiii ehh rased awww boleh la pakai heels :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: