Skip to content
30 June 2010 / lipsmooth

oi kawan2 tadi atiqah call aku ajak lunc…


oi kawan2 tadi atiqah call aku ajak lunch kat amcorp mall. kalau i ada keta @ lesen, i no hal beb la la tu jugak i berambus dari opis. tapi apakan daya, kalau nak g amcorp mall ai kene amik lrt dari asia jaya g taman jaya. nak g asia jaya kene amik teksi. masa lunch hour tak jem kot rasanya, paling banyak pon rm5 aa kot kene charge. pastu fare asia jaya – taman jaya rm1 je kot sebab sebelah2 je kan. pastu aku tanya atiqah dia nak lik opis dia kol brapa dia cakap 130. hak elaaa call aku kol 1 kang aku susah payah sampai amcorp mall dia da nak likkkkk kuangjaq niiiiii

ku ajak makan kat area DM or jaya33, ku siap list lagi restoran2 kat yang ada kat sini. paling cikai, foodcourt, paling up, tgi fridays. dia dinch want fridays uolss tak sedap katenyeee dia tanya ada chilis ke tak. aku pon google laa kot2 jaya33 ada chilis. DINCH ADA UOLSSS. maka tak jadila lunch date kami berdua.

tu sajo~!

eh kawan2, adik ipar azmir da ngandung 2 bulan dowww. chis aku tak sempat aa ngandung cucu sulong. chis chis dan chis lagi. hahahaha :D cube bayangkan aku da la badan bentuk jambu kene suntik dengan teknologi bioteknologi makanan, pas beranak nanti jadi hapee??

ok jom tidoo tataaa

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. puterikatak00 / Jul 3 2010 12:19 pm

    tanak bayangkan. nak tunggu tengok secara live je nanti. hehehehe

  2. nodee cun / Jul 3 2010 1:46 pm

    hahaha bongok la nak ngandung cucu sulong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: