Skip to content
2 July 2010 / nodee

helo? helooow? anybody home?


hai kawan kawan. semua senyap je? pijah da start kerja panjat tiang ke? paiz aku tau senyap sbb da dapat gaji. aku mengantuk ah. bosan la ngadap benda ni. sekarang tengah semangat buat CV. nak spam company company yang buat automation. aku tak nak company semiconductor pleaseee. tak nak tele jugak. sumpah bebal. (miah dan mulan hebat takpela) kalau boleh nak company IT je. design design ke, buat iklan ke, buat web ke. macam menarik. tapi nak gaji tinggi jugak. kalau dapat company yang offer above 3k, ai bayar balik ah hutang ngan Tok Mah. kalau takat gaji lebih kurang, ai stay. cheh konpiden je dapat masuk ntah ntah kena release hehe. korang da start update CV ke?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: