Skip to content
4 July 2010 / missfilzah

alo rakan-rakan


first of all ku nk ucap terima kasih yg bnyk2 juta2 pd semua yg wish bfday aku ari tu… sayang uolsss….

jawapan kpd persoalan nodee, yg menanyakan adakah aku dah pnjat tiang tm tu ke belom.. aku belom lg panjat memanjat ni nodee.. just skarang aku dok unit lain yg kena sambung kan jumper2 yg berselirat nk mati supaya customer dpt tone utk tepon n internet…

dhn kata ringkas nye, kalo aku buat jahat, aku leh gunting2 je jumper2 tu kt tgh2 ke aku tarik je jumper tu dr port ke, sure la org2 kt luar tu xdpt line tepon…huahuahuahuahua… dan aku jgak boleh buat jahat dgn mndengar perbualan korang kt linte tepon umah tu..hanye dgn mncocok kn satu alat je kt port tu…hehehe..tp aku x sggup la nk dgr org bercinta dlm tepon…nnti bak kate nodee, geli ketiak..hahaha

office department baru aku ni kt bangunan baru buat.. aku nk show off tandas die n lif die…

jap arr..aku upload gmbar…

batak aku tgk tandas opis cm ni…(ke aku je yg mmg batak…toilet nodee n pais kt klcc lg cantek kot…) hehe

cermin die besar nk mati..so aku selalu je la masuk toilet nk btolkan tudung, tacap bedak kt muka aku yg minyak2 ni… hehe

ok ni mmg aku batak…first time aku gi bangunan ni aku ingt aku dah slh naik lif..mati la die hntr aku ke stor gelap ke ape.. rupenye mmg ni la lif die… siap aku leh berzapin lg dlm tu..hehe

kan aku dah cakap..aku mmg jakun… :D

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. puterikatak00 / Jul 4 2010 8:55 pm

    anugerah lif terbesar dlm malaysia jatuh kepada TM. lif diraja kat hospital pon kalah. kehkehkeh

    • nodee / Jul 8 2010 10:47 am

      HAHAHA aah la besarrrrrrrr doww leh buat camping 10 orang tido.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: