Skip to content
12 July 2010 / nodee

Rombongan cik kiah ke SABAK BERNAM yawww!


Sila jawab 6 soalan ni:

  1. Who’s going? Sila confirmkan by Wednesday please.
  2. Who can provide transportation?
  3. What is your budget?
  4. What time are you free on Saturday?
  5. Where’s the best place to gather sebelum memulakan perjalanan?
  6. BAJU APA NAK PAKAI? hakhakhak.

Draft tentative:

17 July – SABTU

  • Gather at _____ at _____ PM
  • Bermalam di rumah atiqaaaa!

18 July – AHAD

  • Kenduri pagi.
  • Lunch – kalau sempat.
  • Petang – makan mee udang also kalau sempat.
  • Balik sampai KL kita stop kat mana mana train station kalau sape sape nak balik rumah/ gi pudu.
  • Or bagi yang intern kat KL leh tido je umah aku or sape sape yang lain sebab leh gerak gi keje sekali.

Adalah disarankan untuk rased, mulan, pijah untuk amik MC untuk hari Isnin,
19 July hikhik.

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. miah / Jul 12 2010 11:13 am

    1.Saya! (sambil angkat tangan tinggi2)
    2.Takde transport.Ada kaki 2 kerat je
    3.x tau.berapa bajet pegi sana weh?50 hengget cukup dak?
    4.aku klas sampai 5.bole bawak baju terus tapi nak kena turun kat mana?
    5.x tau wei
    6.pakai seluar bole tak?

    ye,idea2 aku tak membantu :P

  2. Eleen / Jul 12 2010 12:51 pm

    1. Me me me me!!!
    2. Kita mungkin gerak dari melaka je so x blh drive kereta kena tumpang anda2 (tidur rumah nodee blh x?)
    3. Budget x kisah, kita nk pg mana dan aktiviti apa?
    4.Free jer
    5. Rumah nodee
    6. Pakai baju cantik2 sbb nnti nk tangkap gambar!! Kenduri atiq nnti pakai baju kurung ke?

  3. atiqa / Jul 12 2010 1:28 pm

    rakan rakan jemput la datang tp sorry in advance teratak kami buruk je bantal pon bau mcm nenek nenek and nanti memang ramai orang taw segale sepupu sepapat makcik pakcik atok nenek sumer ade so tempat tido agak sukar untuk mendapat tempat yang selese tp hope korang xkesah tido ramai ramai incase xcukup tilam korang bawak la toto taw.

    miahhhh awat kelas habes lambt sgt kol bape nk gerakkkk kalau sampai thari boleh maen badminton ngan futsal kat depan rumahhh aaa ponteng la kelas miaaaaaa

  4. nodee / Jul 12 2010 5:44 pm

    1. saye pegii jugak!
    2. kalau ramai, leh mtk pinjam MPV abah lebih jimat.
    3. <100
    4. sepanjang hari
    5. klang
    6. baju kurungg

  5. missfilzah / Jul 12 2010 6:02 pm

    1.aku!! aku!! aku dan aku!!!
    2. aku dtg sane naik bas jah..pastu cik abang tersayang la dtg amek kot…
    3. jgn mahal2 weh..aku xde duet..aku x bergaji cm korang weh..
    4. dah alang2 kt sane, op kos la aku free je.. :p
    5. ala..aku x tau la peta malaysia..so x tau nk gathr mane..aku ikot cik abang tersayang la cm tu..
    6. seyes la baju kurung weh?? eh tp kenduri kan..so baju kurung la kot..tp pastu nk seksi2 boleh x?? hahaha

  6. atiqa / Jul 13 2010 9:19 am

    oi datang laaa awal oiiiiiiii
    petang tu kitorang sumer pg kubur tgk atok nenek moyang puyut sumer pastu malam tu g maen futsal heh heh heh
    tp kalau korang xsempat sampai on time kite maen futsal kat depan rumah je aku cop rased jd keeper team aku sebab komfem bola xleh lepas muahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: