Skip to content
12 July 2010 / nodee

[STICKY POST] Sabak Bernam trip latest update.


1. miah, elle datang klang petang sabtu aku jemput. pastu baru gerak gi BB.

2. tido BB satu mlm.

3. gerak dari BB hari ahad lepas subuh.

4. pijah gerak dengan sabirin dari s.a?

** List of confirmed participants:

  1. nodee
  2. atiqa
  3. paiz
  4. miah
  5. elle
  6. pijah
  7. sabirin

** Unconfirmed participants:

  1. horney

*** Not attending:

  1. rased
  2. mulan
Advertisements

17 Comments

Leave a Comment
  1. rchidzserena / Jul 12 2010 9:05 pm

    sy jauh sgt di selatan tanah air…sy akan usahakan yer

  2. Eleen / Jul 12 2010 9:48 pm

    kita gerak dari melaka dgn mulan :)

  3. lipsmooth / Jul 13 2010 10:52 am

    sabak tu kampung aku gak weh haha tatau lagila akan saya konfemkan latest by friday sbb bis keje kol 3pm sabtu customer ramai kalau nak dpt duit lebih kene layan mereka jual byk2 laptop.

    Plus kalau sanak saudara atiq tanya aku pasal salahsilah tn hj ahmad aku takreti propa siottt

  4. miah / Jul 13 2010 12:12 pm

    mulan letak dalam unconfirmed list dulu.by tomorrow dia conform kan betul2.aku nak pakai jubah melampau tak?senang nak transform terus.hakhakhak.nanti aku pikir ye macam mana nak tipu tapi aku x janji tau.kalau aku sampai klang kol 6 camtu korang sentap tak?

  5. missfilzah / Jul 13 2010 1:02 pm

    aku ingt nk dtg shah alam ari sabtu..dlm tgh hari smpai la kot…so, maybe nnti aku gerak ngn sabirin pergi klang.. jmpe kt klang ye..tp kan sabirin mcm x sure lg..kalo sabirin x ikot, korang layan aku baik2 tak?? korang pinggirkan aku x?

  6. nodee / Jul 14 2010 8:28 am

    horn: takpe weh kol 5 camtu miah baru habis kelas.

    pijah: kalau sabirin tak ikut, kalau muat satu kete kita naik satu kete sajorr. aku janji akan layan ko baik baik baik kalau kau blanje aku mkn duriann awwww!

    • missfilzah / Jul 14 2010 10:14 am

      tp kan nodee kan..kalo birin ikot pn, maybe die drive sndiri aku rase..so, x yah bwk mpv la kot.. ko bwk keta je la..jimat minyak..huhuhu….

      aku pulak blanjer ko..spatotnye ko la blanjer aku..aku yg dtg sane..hehe

  7. miah / Jul 14 2010 10:17 am

    ok jugak cadangan yang no.1.tapi takpe ke nodi ramai2 sumbat rumah kauuu?

  8. missfilzah / Jul 14 2010 10:17 am

    aah la nodee…tido umah kamu je la kot..rumah atik sure ramai gle org..kesian plak nnti kite kacau kesejahteraan mereka…

  9. lipsmooth / Jul 14 2010 10:24 am

    aku stuju dgn nombo 1! pegi sabak balik hari :D tapi kite lepakla ngan kawan2 lama2 sbb da lama tak jumpe kan?g makan2 or shopping kat sg burung ada byk kedai kain murah tp aku x igt jalan ‘^.^

    Ke nak jenjalan kat kl je?

    • missfilzah / Jul 14 2010 10:33 am

      setuju ari sabtu tu kite gi jln2…mane2 je la..tp kalo shopping aku xde duet..aku tgk je la korang shopping ye.. :D

  10. lipsmooth / Jul 14 2010 11:11 am

    oh sabtu jalan2,ahad lik sabak pastu lik kl pastu smbg jalan2 ke?pija mulan elle amik mc aa senin. :D

    • missfilzah / Jul 14 2010 11:35 am

      sabtu je la jln2…ahad gi umah tikah..ahad mlm aku blk la weh..x reti nk amek mc..aku rase kalo aku ponteng pn bos aku bkan prasan pn..tp parents aku yg lg bising nnti dr bos aku..hehe

      • atiqa sapuan hot la sngt / Jul 14 2010 12:33 pm

        alaa gerak ahad pg keee alaaaaaaa
        kenduri lepas subuh taw rakan rakan. kitorang plan nak main futsal hari sabtu tu korang xnak maen keee

  11. Eleen / Jul 14 2010 4:00 pm

    rasa elok juga cadangn no.1 tu sbb miah pun hbs class kul 5 kan so nk sampai klang tue mesti lambat juga kita pun amik bus ptg dari melaka. kalau gerak rumah atiq mesti mlm kan so elok pg rumah atiq pagi2 esk nya

    • missfilzah / Jul 14 2010 4:18 pm

      so mlm tu ble korang smpai, tido umah nodee ke ? ke umah tiqa?

  12. missfilzah / Jul 16 2010 10:36 am

    BB tu ape weh? oh ok..dah tau..batang berjuntai ek?
    aah..ku gerak dr s.alam ngn sabirin..tp psl tido umah nodee tu ku x sure lg..birin ajak tido s.alam..tgk la cm ne,..lg best kalo tido umah nodee ramai2 kot… nnti la ku pujuk birin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: