Skip to content
14 July 2010 / missfilzah

yuhuuuu


hai rakan2… buat ape tu?? ari ni spatutnye aku ikot pakcik keluar buat mnde underground..eh bukan nk seludup emas bawah tanah ke ape… kena ikot pakcik btolkan cable underground.. tp kan ari ni ramai staf kerja, so xde driver nk bwk kiteorg bdak2 intern ni..so, lepak ofis je..seb bek la aku bwk laptop kesayangan ku ini…
ingat ke nk on fb..tp rupenye2 wi-fi sini pn dieorg dah block dah fb..cinabeng je. sblm ni tak block pn kalo wi-fi..sure sbb dieorg kantoi aku main fb time office..hehe…

so, rakan2, jmpe la ye weekend ni..jap lg mase lunch aku nk gi beli tiket bas ke sana… can’t wait to see u guys..

nk pelok lame2…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: