Skip to content
5 August 2010 / miah

Update pantas


1.Aku dapat keje kerani kat government.Keje aku lipat surat.hahaahahah.okla kan 50 hengget sehari keje lipat surat je :p.weekend still keje kat kenny rogers.

2.Konvo aritu aku paling loser.takde bunga takde family :(

3.umah aku?tanya mulan dgn dak wani.hanya mereka yang pernah menumpang saja mengetahui :P

Advertisements

6 Comments

Leave a Comment
  1. Eleen / Aug 5 2010 11:45 pm

    Miahhh sorry x dpt dtg convo awk kita blk melaka ahad.

    • s / Aug 6 2010 12:12 am

      miah,dtg convo next year!:)

  2. miah / Aug 6 2010 1:58 pm

    insyaAllah.nak sangatttt.nak balas dendam konvo tahun ni x best :(

  3. puterikatak00 / Aug 7 2010 10:57 am

    miah, aku mencadangkan kau pindah rumah sekali dgn aku. HAHAHAHAHAHA segarang garang aku, housemate ko lagi scary. aku pon takot :-s

  4. lipsmooth / Aug 8 2010 1:13 pm

    alaaa ciannye miahh tula kalau tau kite angkut awak skali g scrt rcpe dgn azmir haaa leh gosip2 skali pastu jumpe kwn azmir die pon single tp byk duit wooo hakhakhak abis aa abg lan pasni

  5. miah / Aug 11 2010 1:36 pm

    mulan : ko pindah mana weiii?bila pindah kl?

    horny: patutla beria-ria ajak aku pada hari kejadian =.=

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: