Skip to content
23 August 2010 / missfilzah

lecturer visit


hai rakan-rakan.. buat ape tu?? puasa x?? dah ade tinggal tak?? ku dah ade tinggal da.. hehe…aku dah ade hutang puasa la nmpk gayanye…

so, amcam lecturer visit?? sape yg dah? yg aku tau, rased, nodee, bb birin dah kan? yg lain?

uolss..cerita la psl lecturer visit masing2… yg pastinya lecturer yg dtg kt tempat sabirin sudah sewajibnya bagi dia full mark kan..mane taknye, supervisor die puji die melambung2…lambung smpai tinggi KLCC tu ha… congrats b…berbaloi jugak la cik abe ni susah payah buat keje…

aku nye lecturer visit this coming thursday (26/8).. takot!!!!!
die cek log book tak? die interview ape? cerita la sikit wess….

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. serena / Aug 23 2010 7:56 pm

    he has great responsibilities in this building-tuh dia pujian sv meks!!

  2. puterikatak00 / Aug 27 2010 9:33 am

    dulu cekgu tanye,company tu layan awak baek-baek tak? flop aku hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: