Skip to content
30 August 2010 / puterikatak00

oh oh, nampaknya macam semua orang dah t…


oh oh,

nampaknya macam semua orang dah tak bukak benda ni lagi…

Advertisements

10 Comments

Leave a Comment
  1. nodee / Aug 30 2010 1:06 pm

    bukan sahaje KKJ mulan.. blog aku sendiri pun aku tak bukak dah hehehe.

  2. puterikatak00 / Aug 30 2010 1:07 pm

    nodee dah jadi wanita bekerjaya. =.=’ aku sungguh flop,… wuuuuuu~

  3. miah / Aug 30 2010 1:07 pm

    semua orang busy kah?

    p/s:sekali peringgit masuk tv daaa :P

    • nodee / Aug 30 2010 1:08 pm

      tak busy. harini aku amek cuti hehehehe. dok umah tengok2 fb org, tgk ebay hehe. da la piyed so tak puasa. best gak ah cuti mcm ni haha. power seh peringgik masuk tv.

  4. puterikatak00 / Aug 30 2010 1:10 pm

    yg anehnya selama 5 thn aku kat melaka tak penah plak aku terasa nak beli kuih bongkok tu hahahahahhha….

  5. nodee / Aug 30 2010 1:17 pm

    ghhahaha kerjaya mende nyee.. kol 615 da kuar umah, kol 9mlm da tdo tade massserrr ai nak keep up dgn dunia luar haha

    • puterikatak00 / Aug 30 2010 1:31 pm

      i pon tido area-area tu juaaaaaaaaaa. nanti housemate2 I yg hari ni start report duty pon akan jadi seperti i juaaaaaaaaa. kalau tak jadi mcm I sah2 dept diorg takde keje.. I pon nak join department mereka juaaaaaaaa. eh if apa bikin tghr puasa begini kalau tidak bermain fesbuk? agak sukar nak nanye die kekdah melajukan internet disyarikat 2 huruf ini… hu~

      • nodee / Aug 30 2010 2:25 pm

        if salu tak rehat pun time lunch hour haha betapa dedikasinye beliau. kau email kt email company abesla kantoi die download time waktu keje HAHAHAHA

      • puterikatak00 / Aug 30 2010 3:05 pm

        aku kena berguru dari yg pakar. itu saja alat terpantas utk stalk dia.. kehkehkeh

      • nodee / Aug 30 2010 3:22 pm

        haha takpe takpe ifran mmg suke menolong org nih. harap2 kau bejaye la dload kat TM eh hikhik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: