Skip to content
6 September 2010 / nodee

selamat hari raye..


hai kawan kawan. ni nak habaq ni, ai nak pi labuan esok. gi visit offshore platform diorang. kamis pagi baru balik. pastu blk blk tu terus balik tepeng ngn abemad. maka, tak sempat nak online barangkali. kalau nak kirim pape, sms yeh.

sumpah aku rasa tak semangat.. tatau napa.. takut kot sbb ada supp pas raya.. pastu takut tak pass supp so tak semangat sgt ah.. sbb mcm blk dari labuan terus raya lepas raya terus exam.. hish takut gila sumpah tak tipu. bile teringat mlm mlm before tido, rasa nak nanges. bila teringat time jaga, rasa lutut lemah. haih.

anyway, baju raya taun ni sepasang je. aku rasa tak cantek mane. tapi harap2 bile aku pakai terus upp siket ah kan. pastu harini aku cam tade mood sbb aku nye date ngn bofren tak best kot. anak buah dia tantrum dlm wyg so x dpt tgk wyg. pastu kena pujuk dia. sumpah at one point aku rasa nak lempang je. terus hilang mood. hiah mmg tak pass nak jadi mak aku nih.

aku doa anak aku nnt tak tantrum tantrum.. kalau tak mmg telenggg kepala dia mak tibai. ok gurau je.. ok nak sambung packing spender.. baju lain bawak sikit je.. sbb leh recycle.. spender taleh.. maka harus la lebihkan..

selamat hari raye korang. doakan tade kemalangan. aku tadak insurance. nnt upload gamba raya kay smua :)

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. miah / Sep 6 2010 1:35 pm

    wahhhhh!dapat pegi offshore.selamat hari raya jugak :).selamat menjawab exam.pendek kata selamat dalam segala-galanya la ^_-

    • nodee / Sep 7 2010 11:24 pm

      hehe tq miahh :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: