Skip to content
22 September 2010 / Wan Ahmad Sabirin

………………………….Contest………………………….


Hi Rakan-rakan…

Korang semua sihat? Lame x dgr cerite.. Neways bile kite nak beraya same2? Jom la organize raya bersama rakan-rakan.. (^_^)v

Ok.. Lately nie aku ade urge untuk join competition/contest/peraduan. Just nak share dgn korang links yang aku da explore.. Saje je cube2.. Mane taw by luck tibe2 menang ke.. Latest, aku enter contest yg bley menang camera IXUS .. link: http://www.canon-asia.com/ixus1000hs/  ;D. Here are few more  links yg aku rase korang should explore jugak:

1. http://mycontest.wordpress.com/

2. http://www.nestle.com.my/nestle%20in%20your%20life/contests/

3. http://my.peraduan.com/news.php

4. http://my-giveaway.blogspot.com/

5. http://www.lowyat.net/v2/ (Search for ‘contest’ or ‘giveaways’)

6. Samsung U-nivez – http://www.facebook.com/SamsungUnivez?v=app_257168354896&ref=mf

If korang ade links yang best2 share la skali.. Sharing is Caring.. (^-^)

To nodee, ateq & faiz.. Korang bley la recycle artwork korang (gamba2 korang creatively capture+design utk contest MILO FUZE) utk join few contest as describe dlm links given above. Hadiah pon menarik2 jugak.. Try la.. Kepada rakan-rakan yg laen pon, dont waste these opportunities.. X kene ape2 fee pon.. its totally free.. except some which requires korang beli product dier as prove tp usually mmg korang consume pon (macam drinks/cokelat etc) so its still a win-win.. ;D Try je.. Ade rezeki menang hadiah bley la share2 dgn yours truly LOL.

Ok la.. Thats all for now.. Saje je update entry cuz blog nie da bersawang td.. ;p Btw hope all is well.. u guys take care.. ade rezeki kiter jumpe.. Sape2 yg rajen tolong la organize.. ;D

p/s Intern tinggal lagi 6 hari! Wuhuu! =D

Advertisements

7 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Sep 23 2010 12:52 pm

    amboi b…semenjak menang hepon sebijik ni, rajin betul masuk competition….hehe… menang la bnyk2 lg b,,nnti ji mntak siket ye…hehe

    ala.. bb abis intern ari khamis kan?? jeles!!! ji ari jumaat…

  2. Wan Ahmad Sabirin / Sep 23 2010 1:17 pm

    v(^o^)v

    Yezza… Hari Jumaat Qada’ Tido Time… lol

  3. fieqah / Sep 24 2010 2:39 pm

    boleh x nak join skali komen..:P

    sabirin:u sound so like abang-yang-baik dlm entry ni

  4. missfilzah / Sep 24 2010 2:45 pm

    hahaha..he is abang yg baik..dan juga garang ya amat.. hehe

  5. Wan Ahmad Sabirin / Sep 24 2010 3:57 pm

    Pika: Selama ni x baik ke? ;p Neways cik siti afiqah sihat? Macam mane keje? (^_^)

    Ji: Ji salah org ni kot… Maaaaane ade garang… abe lembut je.. LOL

  6. fieqah / Sep 24 2010 4:53 pm

    baik aje mana ada xbaik~ ^ ^
    kerja2an baik2 saja..kadang bz amat kadang boring betol
    mcm tu ler..keje petani lg best kot boleh keluar peluh :P

  7. Wan Ahmad Sabirin / Sep 24 2010 4:58 pm

    HuHu.. Welcome to da real world.. ;p Neways da beli kerete baru ke? Nak tumpang… ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: