Skip to content
24 September 2010 / nodee

KKJ Roadtrip?


hai kawan kawan. bila kita nak buat rombongan raya? roadtrip? backpacking? food hunting?

1 hari 4 jam je wehhhh kite stay up buat assignment pun lagi lama dari tuuuu ~
Around Peninsular in 3 Days. ada brannnn? hikhik.

Advertisements

9 Comments

Leave a Comment
  1. missfilzah / Sep 24 2010 11:30 am

    menarik giler!!!!! jom weh jom…. plan molek2 nodee… siap belanjawan lg tau..minyak tol semua…kite x buat lg graduation trip ni :D

  2. miah / Sep 24 2010 12:45 pm

    jommmmmm!tapi kena consider orang lain yang da keje jugak.ada ke cuti lama2 dalam masa sampai ujung tahun ni?kalau 1 hari 4 jam memang patah pinggang.alangkan balik kelantan 8 jam pun cramp bontot.hahaha.

  3. nodee / Sep 24 2010 2:14 pm

    hehehehhe tu la. buat graduation trip la konon kan cum raya cum raya aji cum new yr semua haha. ok nanti plan. miah, november raya aji awk balik? nak buat time tu?

  4. Wan Ahmad Sabirin / Sep 24 2010 5:04 pm

    HuHu.. Saat yg dinanti-nanti.. Im in! Make it happen Ms. Organizer! \(^_^)/

  5. Eleen / Sep 24 2010 11:41 pm

    okayyy buat time kita tgh cuti tauuuuuuu blh bwk kete baru hahahhaha :P

  6. faiz7900 / Sep 27 2010 8:22 am

    kite start trip friday bg sape2 yg keje cuti la hari jumaat…

  7. atiqa / Sep 27 2010 9:47 am

    besnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

  8. rchidzserena / Sep 27 2010 11:54 am

    aku perkerja bertetekasi,x leyh cuti2 neh…kihkih..boleh2..sementara x kene panggil dgn tm neh:P

  9. miah / Sep 27 2010 1:23 pm

    nodee,raya haji kite x balik sbb tgh2 minggu.muahaha.kite da pikir masak2.kalau jadi trip ni kite sanggup cuti lama sikit :D
    sebab kalau sekejap sangat kang x best pulak.ye dak? (mode tamak ye)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: