Skip to content
2 October 2010 / nodee

song request!


hai kawan kawan. nanti kan boleh bawak pendrive kan. pastu kan guna radio transmitter kan. pastu kan kita semua boleh dgr lagu yg sama pada frequency yang sama kan. maka, mari lah request lagu lagu yang nak didengari sepanjang 30 jam dalam kereta. boleh hapal siap siap lirik lagu supaya boleh nyanyi ramai ramai HAUAHAUHAUHAUHA.

  1. I Don’t Wanna Miss a Thing
  2. Bulan Cinta – Eva
  3. Tiada Lagi – Amy Search
  4. Baby One More Time – Britney Spears
  5. As Long As You Love Me – BSB
  6. Baby – Justin Bieber
  7. Di Persimpangan Dilema – Nora
  8. Billionaire – Travis Mccoy
  9. Kawan – Atiqah Sapuan (hakhakhak)
  10. Inilah Nasibku (tak ingat tajuk) – Nico
  11. Kenangan – 4U2C
  12. Cinta Di Akhir Garisan – Nora,Ziana,Ning dgn x ingat lagi sorang

ADD MORE!

hai kawan kawan, nodee ni. dukacita dimaklumkan line talipon umah ni kena sambar petir dan rosak. maka kami hidup dengan simpati broadband speed 512kb ajer. makanya, tak dapek la den nak donlod lagu lagu hikhikhik. maka aku sumbat je pape lagu yg ade dalam pendrive. so kome pun sumbat la lagu2 yg diminati dalam pendrive kome supaya nnt kita main tukar tukar pendrive je.

 

Advertisements

3 Comments

Leave a Comment
  1. Eleen / Oct 3 2010 12:45 am

    Kita dh pilih lagu no 4 5 6 hehe

  2. M***N / Oct 7 2010 5:03 pm

    dengan ini memohon doploh jari kemaafan tidak dapat mengikut. =( otw berhenti kerja lagipon (jgn bgtau org). prepare gaji sebulan kena pulangkan balik kat *M ni. matilaaaaaaaaaargh.

  3. teq / Oct 12 2010 9:58 pm

    iolsssssss nak lagu teman sejati plisssssssssss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: