Skip to content
20 October 2010 / miah

Terima Kasih!


Terima kasih kepada rakan2 kerna memberi duit lebih kepada iols sebagai ganti gaji.

Sebenarnya tak perlu pun takpe sebab iols bole cari duit dari sumber lain.hehehe

Terharu la pulok bile nodee kata duit balance nak kasik kite.TERIMA KASIH! >.<

Advertisements

2 Comments

Leave a Comment
  1. lipsmooth / Oct 21 2010 12:03 am

    hehehe takde hal la miah bak kate peribahasa ringan sama dijinjing berat sama dipikul. ke terbalik tah. hehehe oii nanti aku kawin buat aa tabung kilatttt takpon buat jogathon ke kita lari keliling kampung kutip 50sen satu umah, ntah2 area kl dapat lagi banyak dowwww

    eh kawan2, td aku tengah mandi tibe ade idea datang dlm hotak aku.

    nak tak each n every one of us simpan rm10 seblan dalam satu akaun, kite ade 10 orang kan so total simpanan seblan rm100. so kalau kita simpan selama setahun da dapat rm1200. kalau simpan 20 tahun? da ade rm24000 dowww.

    nanti kite tua2 nanti leh la wat roadtrip jalan2 gi overseaa. i know rm24k utk 10 orang yg sume da kawin beranak pinak is not going to be enough, tapi at least leh tanggung duit tiket n makan2 ke?

    kalau g area asia rm24k da cukup utk tiket flight (air asia deals pls!), accomodation, transport n makan2 kot. shopping duit sniri aa wehhh

    tapi kalau g area europe @ negara omputih mebe cukup utk makan2 n transport je kot. flight shopping kene top up masing2.

    tapi cmana nak bukak akaun ha? ke nak bank in je kat asb? eh tapi kalau asb kene simpan at lis rm700 sbulan kan? cmana haaa? korang rasa menarik@brilliant tak idea aku?

    sebab nanti just in case kita somehow lost contact ke, at least kita ada vacation yang boleh dilook forward kan dalam masa 20 tahun lagi. time tu la nak relive zaman2 unibersiti with style doww kat oversea dowwww.

    nak laa nak laaa

  2. miah / Oct 21 2010 12:47 pm

    aku sokong idea kau horn!tapi sapa yang rajin nak pakai nama die utk bukak akaun bank?tak pun aku cadangkan bukak bank utk simpan emas (nak buat tp takde duit lg skrg).emas sentiasa naik harga.simpan lama2 byk wooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: