Skip to content
7 April 2011 / nodee

Upacara Menggomol Pijah.


bersempena sapijah mahu kahwin, kita harus mengambil kesempatan terhadap beliau dan gomol beliau puas puas sebelum beliau menjadi hak sabirin. maka dengan itu, moh kita ke melaka (ifran siap tanya kenapa asik Melaka? harus lah melakaa tempat lain mana ada jonker walk!) berikut adalah draft tentatif. sile tambah tambah ek rakan rakan.

Aktiviti
Sabtu 1. Jumpa kat midvalley. Gerak after kitorang jengok jengok booth booth bagai dan spam dengan CV.

2. Estimated departure at 1.00PM.

3. Arrive kat hotel around 3+PM. Check-in. Rehat rehat solat solat mandi bagai.

4. Petang we go watch sunset and camwhore di pulau Melaka?

5. Everyone wear white baju can?

6. Solat magrib di pulau Melaka?

7. Lepas magrib kita begerak ke Jonker untuk melepaskan gian slurpee asam boi, takoyaki, asam laksa, aiskrem goring etc.

8. **Malam tu lepas jonker kita nak buat apa weyyyy?

Ahad 1. Sarapan kat klebang jommm aku jumpa kedai makan nasik lemak sedaaaappppp dengan roti canai lembuuttttt panas panad melecasss oiiii!

2. Jejalan kat kota Melaka feeling tourist sambil camwhore tak hengat donia.

3. Check out from hotel.

4. Lunch at Seoul Garden at 2PM. PR kita Salmiah Alwi sudah book guna student price RM30 :D

5. **Lepas lunch mau buat apaaa?

Ongkos
Petrol
Toll
Total bahagi 5 orang
RM60
RM40
RM20 (nodi, miah, pijah, sabirin, rasedah)
Hotel
Total bahagi 10 orang
RM520
Student price: RM35 (paiz, elle, horneh)
Adult price: RM60
Seoul Garden RM30

pendek kata dalam RM100++ la ongkos semua. tak masuk makan makan kat jonker bagai. apa kata andaaaa?

Advertisements

7 Comments

Leave a Comment
  1. pijah / Apr 7 2011 12:09 pm

    Ok aku jd bendahari. Aku setuju perkara di atas. Sekian

  2. miah / Apr 7 2011 12:16 pm

    meh ambo nok tamboh sket.

    Sabtu :

    8. Malam tu buat spa nak sambil gosip2 update story buat ketupat tak hengat.kate nak rasa Spa Handmade Horny Ngetop

    Ahad :

    2. Masa kite jejalan tu pijah pegi spa buat yang bridal package tu ke?

    p/s: bile nak pegi carik kain utk kite semua masa wedding sapijah nanti?ahad mcm ok kot kan?

  3. nodee / Apr 7 2011 12:35 pm

    pasal spa tu, kita kena list down barang barang nak bawak. Masing masing leh contribute.

    ++Tambahan:
    Mulan naik bas dari kuantan. Kos bas saje dah RM50 pegi blk. Maka kos mulan tambah sekali ke kos bebudak dari KL. So total baru is RM100+50 bahagi 6 orang = RM25 per person.

    aah lupa lak pasal kain tuu aritu mmg plan nak cari kain kann. ok maka petang lepas lunch seoul garden kita gi carik kain ^_^

  4. pijah / Apr 8 2011 8:09 am

    eh tak kotttttt.. tak syok la buat sorang2 spa. malu aku… nodee tiba2 aku tak faham mcm mana nk jadi bendahari. pening dah nk kira2. apa kata awak yg kira2. hahaa

  5. lipsmooth / Apr 14 2011 11:04 pm

    pijah, gathering ni tujuannye nak celebrate penyatuan jiwa raga kau n sabirin. lagipon kan da lama kita plan nak buat lulur pupur facial etc. kalau tak buat weekend ni awak ada masa lagi tak nak buat pemanjaan diri? hehe so dengan sepenuh hati saya cadangkan kau pegi spa. kalau taknak buat kat hotel kat dp tu ade gak spa kan kat ground floor tu. lupela nama dia. manala tau murah leh la aku join hikhikhik. awak buatla dengan sabirin skali dia pon nak jadi pengantin gak <3 <3 ala intimate moment gitew.

    kain nak beli sedondon ke? kaler ape eh?

    oi aku tak de baju putih. aku ade tshirt putih lusuh buruk je. aku cadangkan tema camwhore di pulau melaka adalah kalerful. kulit aku da putih cukup aa kan. hehe.

    azmir nak join seoul garden tau. aku tak kire. aku da lama tak kuar proper dating dengan dia. rindu nak PDA di khalayak ramai biar sume org muntah daging ayam tomyam seoul garden.

    oi nak resipi2 homemade kecantikan diri lagi. bak bak.

    boys nak buat ape masa kitorang tido hotel? kesiannyeeeeee mereka hihihi

    oi aku takde nombo stripper pompuan. bapok ade la. tapi aku rasa birin mesti geli geleman nanti.

  6. miah / Apr 15 2011 5:16 pm

    kain nanti bile jumpe boleh diskusi lagi nak kaler ape.

    baju putih sbb nak nampak kite semua pengapit dan pijah sabirin sebagai pengantin.tapi kalau takde,takpe kot.apa kata photographer?

    maknanya aku kena tambah seat lagi utk seoul garden.takpe,nanti call besok malam confirmkan dgn org tu.

    laki boleh pegi lepak2/meronda/meronggeng di mana jua mereka mau?

    setelah dicampur semua kos sorg dalam plus minus rm150.

  7. nodee / Apr 15 2011 5:31 pm

    lelaki pepandaiii gi jalann mlm tuu time kita meraba raba pijahh. clubbing ke, curik2 mandi swimming pool kat equitorial ke, gadek hotspring ke, carik pondan kat jalan hang tuah ke. tapi tak perlu la sampai ke hang tuah. rasedah kan ada.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: